Over mijzelf

“Als ik een goed idee in mijn hoofd heb, stop ik pas als ik het gerealiseerd heb”

In 1993 ben ik het ondernemerspad opgeslagen en er nooit meer van afgeweken. Ik was toen 26 en wist één ding heel zeker: voor een werkgever werken is NIETS voor mij. Zodra ik een bedrijf binnenstapte nam ik gevraagd, maar ook ongevraagd het roer over. Dus dat werd meestal niets. De muren kwamen op me af en weg was ik weer. Ik was en ben gewoon een ondernemer. Klaar!

Ik ging aan de slag, had motivatie genoeg en het “vak” van ondernemer leerde ik al doende. Ik ging door alle diepe dalen, beklom hoge bergen en genoot van het glorieuze uitzicht als ik op de top van zo’n berg stond, om vervolgens weer wat af te dalen, weer wat te klimmen, enz. Tja, zo gaat dat nu eenmaal als ondernemer. Je moet risico nemen en vaak gaat dat goed en soms gaat het heel erg mis. Das balen, maar op die momenten leerde ik het meest en ook nog eens heel snel.

Ik ben moeder van 2 volwassen kinderen en mijn fijnste momenten zijn als ik tijd met hen kan doorbrengen. Dan viert mijn moederhart hoogtij. Als gezondheidsfreak ga ik evengoed helemaal aan van heerlijke chocolade en goede wijn. Tja, mag toch?! Ik hou ervan om diepzinnige gesprekken te voeren en op zijn tijd lekker slap te kletsen met mijn vrienden. Heerlijk. Dat zorgt voor een mooie balans.

Ergens onderweg merkte ik dat ik zelf – en niemand anders – 100% verantwoordelijk ben voor mijn leven hier. Ik leerde in de loop der tijd heel goed voor mezelf kiezen en voor mezelf zorgen. Tuurlijk…met vallen en opstaan en weer door…Daarom kan ik ook gerust zeggen dat ik jou heel goed kan helpen. Je bent op deze site terechtgekomen, omdat je geholpen wilt worden met één of meer van de issues die het leven met zich mee kan brengen. Welke methodiek ik daarvoor gebruik is niet zo spannend. Iedereen is uniek, dus er is niet één methode voor elk item. Als het maar werkt voor jou.  

Ik kan – ook in coaching – recht voor zijn raap zijn en hou er niet van om onzin te vertellen en om tijd te verspillen. Zowel jouw als mijn tijd zijn kostbaar. Ik hou van resultaat. Samen houden we de vaart erin, zodat jij je zo snel mogelijk top voelt en de persoon kunt zijn die je wilt zijn.

Iedere dag ben ik blij dat ik mensen mag helpen.
Durf jij het aan met mij? Je bent welkom.

Anita

Lees meer