Masterclass

Waarom lijkt het anderen wel te lukken, maar mij niet?

Vraag jij je dat regelmatig af? Lees dan vooral verder en doorbreek deze cyclus voor eens en altijd.

De masterclass Enrich Your Life is een effectieve training van één dag die je helpt op het gebied van zelfontwikkeling, mindset, zelfbewustzijn en persoonlijk succes. De cursus bestaat uit een live trainingsdag met twee ervaren coaches, is interactief, effectief en inclusief leerboek, werkboek, praktische oefeningen en lunch/koffie/thee.

De lessen in dit dagprogramma zijn gericht op praktische toepasbaarheid en het behalen van resultaat. We kijken naar de kwaliteit van jouw huidige leven op basis van een persoonlijke analyse: wat is je huidige situatie, waar loop je tegenaan, wat zijn je groeipunten en hoe doe je dat in de praktijk? Wat is je gewenste situatie? Welke doelen wil je behalen op de belangrijkste gebieden in je leven? Wat staat er op je wensenlijst?

Op deze dag breng jij jouw leven naar een Next Level. Interesse? Lees hier meer:

Wat ga je leren?

1. Meer inzicht en balans in je leven

Je gaat inzicht en meer balans krijgen in je leven. Je leert het invullen van jouw persoonlijke levenswiel. Zo krijg je al snel in beeld welke aspecten in jouw leven nog meer aandacht mogen krijgen. Dit zijn bijvoorbeeld, je relaties, carrière, omgeving, vrije tijd, je gezondheid, enz. We helpen je hierbij uiteraard.

2. Persoonlijk Meesterschap

Hoe kan je meer in je eigen kracht staan? Meer inzicht krijgen in jezelf. Jezelf beter begrijpen. Je leert wat jouw persoonlijke belangrijkste waardes zijn. Je krijgt inzicht in het omgaan met je gedachten en emoties en hoe je jezelf kunt verbeteren. 

3. Praktische oefeningen met anderen

Door samen te werken met anderen, ontdek je jouw eigen conditioneringen. Dat zijn je uitdagingen. Door de energie en inzichten van de mede-cursisten kun je ook jouw horizon verbreden. Door breder te denken ontstaan nieuwe opties voor jou.

4. Omgaan met overtuigingen

Overtuigingen kunnen je soms aardig in de weg zitten. Vervelende gevoelens en negatieve gedachten verminderen de kwaliteit van je leven, het plezier in je leven. Hoe vaak heb je last van angst, twijfel en onzekerheid? Vaak leidt dit tot conflicten in relaties en in de omgang met anderen. Je gedachten leren begrijpen er ermee kunnen omgaan geeft je heel veel vrijheid en meer levensplezier.

5. Overwin je niet helpende gewoontes

Je staat ervan versteld wat een scala aan gewoontes je hebt als je er met aandacht naar kijkt. Niet alleen dat, maar je zult ook zien dat het gros van die gewoontes je niet eens helpt om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Leer in deze training wat je wèl kunt doen om jouw leven naar het Next Level te tillen.

6. Ken jij jouw persoonlijke waarden?

Door te leren wat jouw persoonlijke waarden zijn, kun je voortaan veel betere besluiten nemen. Je weet precies wat bij jou past en wat niet. Wat jou niet meer dient laat je voortaan aan je voorbij gaan. Wat jou wel past, daar ga je voor.

7. Body, mind & soul

Een gestreste mind en een gezond lichaam? Die combinatie kom je niet vaak tegen. Omgekeerd ook niet trouwens. We streven naar een gezonde mind én een gezond lijf. Vandaag reiken we je veel praktische tools aan om nog beter voor je lijf zorgen met daarnaast veel aandacht voor een gezonde, energieke mindset.

8. De vijf sleutels voor rijkdom en succes van Tony Robbins

Veel van onze deelnemers zijn ondernemende mensen. Soms met een eigen bedrijf, soms met het idee om te gaan starten als ondernemer, maar ondernemend zijn in loondienst kan ook heel goed. Hoe dan ook….je komt tegenslagen tegen op het pad naar succes en hoe ga je daar dan mee om? Als je de vijf sleutels leert kennen, dan kom je een stuk verder.

9. Rust in je Hoofd

Hoe krijg je meer rust in je hoofd? Hoe gebruik je adem en meditatie in je voordeel? Wij vinden meditatie en mindful leven belangrijk voor iedereen. Het geeft je niet alleen rust, maar vooral ook helderheid, meer focus, minder stress en een groter gevoel van levensgeluk. En dat is toch wat iedereen wil.  

Waarom zou je meedoen?

Omdat jij jouw leven naar een Next Level wil brengen. 

Masterclass Enrich Your Life

Schrijf je nu in!