Masterclass

Een 12-stappenplan?

Hoe dan en wat brengt het mij?

De één wil dit, de ander dat. Het ene plan nog grootser en mooier dan het andere. Maar….hoeveel van die plannen worden ook daadwerkelijk uitgevoerd?

Hoeveel mooie dromen komen ook echt uit?

Een stappenplan helpt je om jouw doelen te bereiken en jouw dromen tot werkelijkheid te laten worden.

Hoe ziet zo’n stappenplan er dan uit? Kan ik het ook maken voor mezelf? Jazeker, lees vooral verder. Met deze tweede masterclass van de serie “Enrich your Life” maken een 12-stappenplan. Samen met de andere deelnemers en met ons als trainers ga je aan de slag. Je werkt deze dag aan jouw persoonlijke plan.

Wat ga je leren?

1. Maak je doel(en) concreet.

Wat is jouw doel? We maken het eerst zo concreet en compleet mogelijk, vóór we aan het stappenplan beginnen.

2. Je maakt een persoonlijk stappenplan dat jouw leidraad wordt.

Je krijgt inzicht in hoe een stappenplan is opgebouwd. We gaan stap voor stap door het stappenplan heen en laten zien hoe het voor jou gaat werken. Duidelijk stap voor stap, zodat het ook echt praktisch is toe te passen.

3. Praktische oefeningen met anderen.

Door samen te werken met anderen, ontdek je jouw eigen conditioneringen, jouw uitdagingen. Door de energie en inzichten van je mede-cursisten kun je ook jouw horizon verbreden. Door breder te denken en verder te kijken ontstaan nieuwe opties voor jou. Deze kunnen je direct toepassen in jouw stappenplan.

4. Input van twee trainers met ervaring in het 12-stappenplan. Wij delen graag onze ervaring met jou.

Wat werkt wel en wat werkt niet?

5. Rust en overzicht.

Als jij een gedegen stappenplan hebt, ervaar je meer rust en motivatie. Je hebt immers een plan. Het geeft overzicht en focus. Als je naar huis gaat heb je het gevoel dat het ook echt voor je gaat werken. En dat is wat je wilt. Jij kunt met jouw 12-stappenplan jouw doelen bereiken en dromen verwezenlijken.

Waarom zou je meedoen?

Omdat jij nu je doel echt wilt bereiken en daarbij hulp kunt gebruiken.

Masterclass Enrich Your Life II

Schrijf je nu in!