Personal Coaching

Hoe help ik jou?

Herken je dit: Je bent met …tig dingen tegelijkertijd bezig en je doet alles maar half. Nooit of bijna nooit maak je iets helemaal af. Lang voordat je klaar bent met het ene, ben je alweer begonnen aan het andere. Om ook dat na korte tijd te beëindigen. Je weet ook hoe dit komt…je mist focus. Je wilt van alles, maar eigenlijk wil je niets van dat alles ook ECHT. Zolang je niet echt je keuze maakt, blijf je rondhollen in een vicieuze cirkel en bereik je nooit je doel. Altijd denk je maar: ach dat komt later wel, ik heb nog tijd genoeg. Maar is dat wel zo? Riep je dit 10 jaar geleden niet ook al? En nog belangrijker, wil je over 10 jaar nog in dezelfde situatie zitten? Wil je nog meer tijd verdoen met twijfelen?

Hoe zou het voor je zijn als je leert om wel een goede keuze te maken? Om te ontdekken wat je wilt in en met je leven. Om een echt doel te hebben waar je met structuur aan werkt, een stappenplan wat helder en uitvoerbaar is? Hoe zou het voor je zijn als alle ruis verdwijnt en je de chaos in je hoofd opruimt voor ééns en altijd. Hoe zou het voor jou zijn als je je tijd effectief besteed aan dingen die er toe doen? Hoe zou het voor je zijn om echt te ontspannen, omdat je niet meer dat stemmetje in je hoofd hebt wat je vertelt dat je eigenlijk nog 100 dingen moet doen die niet af zijn? Gewoon omdat die onafgemaakte dingen niet meer bestaan en de ruis uit je hoofd weg is?

Wat zou dat betekenen voor jou, je gezondheid, je dierbaren, je financiële situatie, het plezier in je leven? Wat zou je bereiken in een jaar, in 3 jaar, enz. Denk daar eens aan.

Als jij zover bent wil ik jou helpen.  

Als coach en ondernemer begeleid ik jou met jouw persoonlijk en zakelijk succes. Ik help jou om de beste versie van jezelf te worden en het maximale uit je leven te halen, zodat jij weer voluit geniet.

Ik coach recht vanuit het hart. En ja, soms ben ik confronterend maar altijd met respect voor jou.  Mijn coaching-technieken zijn krachtig en helpen je snel de persoon te worden die jij wilt zijn. Door belemmerende denkpatronen te doorbreken ontstaan nieuwe inzichten. Daarmee kom jij verder en bereik je deze keer echt jouw doelen. Ik maakte en maak mijn dromen waar.  Dit gun ik jou ook!

Ik gebruik diverse technieken uit mijn opleidingen. Laat ik je niet vermoeien met de details. Mijn aanpak is voor iedereen uniek.  Jij wilt geholpen worden op de meest effectieve manier en zo gaan we het doen.

Optie: Wandelcoaching

De coaching kan naar keuze op locatie of online.

Platinum Traject

10 x 90 minuten
1027
  • excl. 21% btw
  • € 1242,67 incl. btw

Gold Traject

6 sessies á 90 minuten
627
  • excl. 21% btw
  • € 758,67 incl. btw

Silver Traject

3 sessies á 90 minuten
351
  • excl. 21% btw
  • € 424,71 incl. btw

1 op 1 coaching

90 minuten
135
  • excl. 21% btw
  • € 163,35 incl. btw